Retete cu legume

Rss
29 Aug 2015

Camara cu bunatati!

Published In: Retete cu legume Hits: 1240

Am folosit legumele noastre si fructe sanatoase, am pastrat retetele traditionale si am umplut camara cu borcane si borcanele. Hai sa arunci si tu o privire pe rafturile noastre.

Read more
Published In: Retete cu legume Hits: 2118

Am adunat din solar prima recolta de castraveti. I-am gustat: sunt dulci si aromati.

Read more
Published In: Retete cu legume Hits: 2771

Zilele astea frumoasa de toamna imi fac o pofta nebuna sa ma plimb prin gradina si sa admir roadele pamantului. Toamna este insa mofturoasa si din clipa in clipa o poate chema pe surata ei iarna. 

Read more
23 Aug 2015

Cipsuri din Kale

Published In: Retete cu legume Hits: 672

In Albota pregatirile pentru livrarile de sambata sunt in toi. In Bucuresti la Camera de zi (www.cameradezi.ro), am pornit cuptoarele sa coacem cozonaci, poale'n brau si saratele. A framantat cozonacul si alasat aluatul la dospit in tihna.  Intre timp, ca sa nu stea cuptorul degeaba i-am dat de lucru. Am spalat un pachet de frunze de kale, le-am uscat cu un propos de hartie,

Read more
Published In: Retete cu legume Hits: 1881

Anul acesta am avut in gradina 3 tipuri de salate: Tom degetel - o salata mica si extrem de frageda, Insula Pariziana - o salata romana cu frunze carnoase speciala pentru salata caesar si Roscata Lolla - o salata creata cu frune subtiri si rosiatice. asa cum ii spune si numele. 

Read more