Livrari de legume

Rss
Published In: Livrari de legume Hits: 1343

Desi afara omotul s-a asternut, la noi in solar totul e verde. Legumele incep timid sa creasca mari si frumoase, dar mai ales sanatoase. 

 

 

Read more
Published In: Livrari de legume Hits: 271

V-am pregatit o selectie de produse pentru masa de Craciun. Acestea precum si celelalte produse disponibile pe www.legumedetara.ro vor fi livrate in saptamana 20-23 decembrie in Bucuresti si Pitesti. 

Read more
Published In: Livrari de legume Hits: 1335

Daca in 2013 am oprit livrarile la inceputul lunii decembrie, in 2014 ne-am propus sa livram pe tot parcursul anului. Cu toate ca vremea s-a incapatanat sa puna bete'n roate agriculturii si soarele nu si-a facut aparitia mai bine de o luna, verdeturile au crescut incet, dar suficient cat sa va putem oferi salate asortate in sezonul rece. Suntem constienti insa ca nu am fi putut merge mai departe fara ajutorul colaboratorilor nostri. Le multumim ca ne-au fost alaturi si au pastrat calitatea produselor lor pe toata perioada anului. Le multumim pentru uleiul de floarea soarelui presat la rece, pentru branza proaspata de capra, urda sau cascavalul minunat, pentru mierea parfumata si nu in ultimul rand pentru deliciosii cozonacii si prajiturile de casa. 

Va invitam sa citit o mica retrospectiva a livrarilor din luna decembrie 2014, iar la final sa aruncati o privire  prin camera web instalata in solarul din curte. Acela va deveni casa rasadurilor de anul acesta. 

Read more
Published In: Livrari de legume Hits: 807

Saptamana viitoare vom livra marti si sambata. Va fi o perioada cu multe schimbari in gradina, dar si in familia noastra. Intr-o saptamana, o saptamana si jumatate il asteptam pe cel mai noi membru al familiei noastre: al doilea baietel al Valentinei si al lui Daniel. De aceea va rugam sa comunicam cat mai mult pe email ( office@legmedetara.ro) sau sms ( 0721957193). Pentru urgente si livrari il puteti suna pe Ovidiu ( 0773850874)

Read more
Published In: Livrari de legume Hits: 289

Pentru ca marti este Sfanta Maria si multi dintre dumneavoastra sunteti in minivacanta, va propunem ca urmatoarea livrare sa fie joi, 17 august. 
(Selectati pentru comanda ziua de miercuri de pe site si noi vom livra joi)..

Read more