Aparitii in presa

Rss
Published In: Aparitii in presa Hits: 652

Multumim ziarul Ring pentru articolul publicat! Am fost impresionati sa auzim ca ziarul a ajuns in judetul Valcea si ca de acolo a sosit si o comanda livrata prin curier. 

Read more
Published In: Aparitii in presa Hits: 634

Totul a inceput cu o initiativa frumoasa a GeenPeace Romania : www.stiucemananc.org/ro. Le-am trimis un mesaj, caci vroiam sa ne alaturam si noi campaniei lor. Ne-a incurajat sa le scriem un mic articol. Articolul a aparut aiciApoi a urmat invitatia de a sarbatori pe 16 octombrie 2015 alaturi de GreenPeace si alti producatori locali de legume bio din Romania  Ziua Internationala a Alimentatiei Sanatoase. Am imbratisat cu drag invitatia ce a expune produsele noastre in Gradina Dianei 4, dar si  de a participa la dezbaterea legata de agricultura bio, ca reprezentanti ai producatorilor locali. Si cum lucrurile bune se leaga natural intre ele, imediat dupa dezbatere cei de la GreenPeace m-au intrebat daca as dori sa merg in studioul emisiunii "Ora de stiri" de la TVR2. 

Read more
Published In: Aparitii in presa Hits: 786

Valentina Ioniță a început să cultive legume pentru consumul propriu așa cum o făceau bunicii săi și la scurt timp, a decis să ofere și altora bunătățile din grădină. Așa a început proiectul Legume de țară, foarte drag nouă, iar povestea Valentinei ne-a plăcut la nebunie. Vă invităm să o citiți în continuare.

Read more
Published In: Aparitii in presa Hits: 893

Suntem mandri ca am fost invitati sa povestim despre afacerea la care munceste intreaga familie. Legumedetara.ro se trasnforma treptat dintr-un proiect intr-un plan de luna durata. 

Multumim pentru interviu Madalina Mitan si Revista Horti Magazin. Ne vom abona cu siguranta pentru a primi lunar revista, deoarece contine informatii cu adevarat utile pentru agricultori. In numarul din noiembrie nu a fost neglijata nici agricultura ecologica. 

Read more
Published In: Aparitii in presa Hits: 979

"Legatura dintre paralela 45 si gustul fructelor si legumelor romanesti. De ce faptul ca suntem saraci ajuta agricultura" - reportaj PROTV

Recunosc ca titlu acesta pregatit de ProTV nu e pe placul nostru. Speram ca nu saracia, ci intelegerea faptului ca asa trebuie facuta agricultura, adica intr-un mod sanatos, fara chimicale defineste agricultura de familie din Romania si micile afaceri ce au luat avant in ultimii ani. Dar suntem de acord cu faptul ca Romania are un pamant de care trebuie sa avem grija, caci este baza legumelor noastre cu gust. 

Read more